Fönsterputs Åkersberga

Perfekt resultat varje gång 070-481 06 55

Om oss

Nöjda kunder återkommer

Vårt mål - oavsett om det handlar om en fönsterputs i Åkersberga, en skolstädning, en kontorsstädning eller en återkommande hemstädning - är att kunden i fråga ska bli nöjd. En nöjd kund återkommer och står även att redo att rekommendera oss till andra. Det finns egentligen ingen marknadsföring som slår det.

För att du som kund ska bli nöjd till 100% så krävs det att jobbet är korrekt utfört, att bemötandet varit bra samt att allt skett till ett rimligt pris. Vår personal är, vågar vi säga, den bäst utbildade i branschen och ligger på en betydligt högre nivå än vad som är normalt. Som ett led i vår verksamhet så jobbar vi med regelbunden utbildning, vi låter de anställda utföra egenkontroller, vi följer upp varje uppdrag och vi gör slutbesiktningar vid enstaka och sporadiska jobb - tillsammans med dig som kund. Allt för att säkerställa kvalitet och därigenom få nöjda kunder.

Utöver detta så tar vi ett stort ansvar för vår miljö. I den mån det är möjligt så väljer vi bort starka rengöringsmedel och kemikalier och städar istället med microfiberprodukter. Det går att få rent utan att miljön tar skada.


Professionell fönsterputsning med RUT-avdrag!