Fönsterputs Åkersberga

Perfekt resultat varje gång 070-481 06 55

Underlätta fönsterputsningen

Finns det något du som kund kan göra för att underlätta fönsterputsningen i Åkersberga och bidra till det glänsande resultatet? Ja, det finns det faktiskt. Du kan ge oss information som gör det möjligt för oss att utföra arbetet på ett optimalt sätt.

Till att börja med spelar din bostadsituation in. En fönsterputsning i en lägenhet går inte alltid på samma sätt som i ett radhus eller en villa. Fönstrens placering påverkar förstås, kanske behövs det en stege eller annan specialutrustning för att komma åt vissa av fönstren på bästa sätt?

Detaljer om fönstren

Vi behöver även information om själva fönstren: Antal fönster som ska putsas, storleken och utformning på fönstren (är det tvåsidig eller fyrsidig putsning som efterfrågas), eventuella spröjsrar, och så vidare.

All information som kan vara av värde är vi mycket tacksamma för. Ju mer vi vet, desto bättre jobb kan vi göra. Därmed inte sagt att våra medarbetare riskerar att bli överrumplade när de kommer till din bostad. De är de bästa i branschen och kan hantera alla typer av fönster och fastigheter.

Utöver detta behöver du bara se till att det finns tillgång till vatten. De verktyg som behövs och allt annat material har våra medarbetare med sig.

Städa inför fönsterputsen?

Behöver du städa lägenheten inför fönsterputsningen? Nej, det behövs inte, men självklart uppskattar vi om du plockar undan i fönsterområdet; tar bort blommor och prydnadsföremål från fönsterkarmen till exempel. I gengäld är förstås våra medarbetare försiktiga och respektfulla när det arbetar inne i din bostad.

Boka fönsterpustning i Åkersberga nu

Nu är du redo att beställa en fönsterputsning från oss. Vi är säkra på att du kommer bli nöjd med resultatet! Du kan nå oss via telefon och epost och boka en tid.

Professionell fönsterputsning med RUT-avdrag!