Perfekt resultat varje gång

Om oss

Hemmiljö räknas idag som ett av Sveriges snabbast företag inom städbranschen och som ett kvitto på detta så har vi två år i rad blivit utsedda till Gasellföretag av tidningen Dagens Industri. En hedrande utmärkelse som ges just till företag som har en snabb tillväxt och som visar framfötterna inom olika områden. Vi tar denna utmärkelse som ett bevis på att vi jobbar på rätt sätt och att vår policy och tänk är något som tilltalar våra kunder – oavsett om det handlar om fönsterputs i Åkersberga eller en om en vanlig hemstädning i någon annan del av Stockholm.

Vårt mål är alltid att kunderna ska vara de som bestämmer hur de vill ha det och där vi anpassar vårt arbete efter dessa önskemål. En nöjd kund är en återkommande sådan och det som vi tycker är väldigt roligt är att våra kunder också rekommenderar oss till andra. En snöbollseffekt som gjort Hemmiljö till det företag vi i dagsläget är. Vi är dock inte nöjda på något sätt utan ser fortfarande att vi kan utveckla oss och bli bättre.

I dagsläget har vi nästan 100 yrkesstädare och de kommer att bli betydligt fler. Vi har hårda rekryteringskrav och för det gör att HemMiljö har en väldigt hög kompetens inom alla områden som rör städning. Våra anställa är för oss guld värda och att vi har en väldigt låg personalomsättning tycker vi är både glädjande och ett besked på att vi har schyssta villkor och stimulerande arbetsuppgifter.

HemMiljö jobbar hela tiden med löpande internutbildningar och vi trycker hårt på bemötande hos våra anställda. Anlitar du HemMiljö så ska du mötas av en trevlig, glad och professionell person som du trivs med och litar på. Naturligtvis så kommer också denne person att vara den som sköter din fönsterputs eller städning i Åkersberga även i framtiden om du så önskar.

Vi vill att du som kund ska återkomma och anlita oss igen och därför är det viktigt att du trivs och känner dig trygg.

Välkommen att kontakta oss redan idag om hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig med din fönsterputs eller städning i Stockholm med omnejd.